CK satovi

Calvin Klein priznata je robna marka u cijelom svijetu. Calvin Klein Inc. nudi mnoge popularne moderne proizvode – pribor, ručne satove, parfumeriju, nakit, pa čak i namještaj. Proizvodnja satova pokrenuta je 1997. godine, a nakita 2004. godine.

Calvin Klein održava snažan identitet robne marke više od 50 godina. S elegantnim i čistim stilom postao je kultni simbol u svijetu mode. Ovaj će brand uvijek privlačiti pozornost javnosti. Rastuća popularnost ovih satova ključna je za uspješno poslovanje u niši robnih marki satova.

Calvin Klein Inc. je popularna modna kuća iz Sjedinjenih Država, osnovana 1968. Specijalizirali su modne i proizvode životnog stila. Tvrtku je osnovao dizajner Calvin Richard Klein. Sjedište tvrtke nalazi se u Midtown Manhattanu u New Yorku.

Klein je rođen u Bronxu i ima dvoje braće i sestara. Otac mu je iz Mađarske i posjedovao je trgovinu mješovitom robom u Harlemu, a majka je bila domaćica koja je puno vremena provodila posjećujući krojačke radnje. Ti su detalji pomogli potaknuti Kleinov interes za odjeću i dizajn. Na kraju je počeo izrađivati ​​modne skice, a kasnije je pohađao Srednju školu industrijske umjetnosti. Godine 1963. diplomirao je na Tehnološkom institutu za modu. Prvu prepoznatljivost je stekao linijom kaputa 1960-ih. 1969. Calvin Klein se pojavio u časopisu Vogue. Na svjetsko modno tržište nastupio je početkom 1970 -ih.

Calvin Klein nudi mnoge vrhunske satove za muškarce i žene. Dizajn je klasičan i jedinstven u isto vrijeme s raznim bojama i stilovima. Svatko može pronaći odgovarajući model za svoju svakodnevnu odjeću i posebne događaje.

Kućište satova Calvin Klein izrađeno je od nehrđajućeg čelika koji je izdržljiv i koristi se za mnoge satove u industriji. Neki satovi CK imaju kućišta od nehrđajućeg čelika obložena PVD -om. Fizičko taloženje isparavanjem ili PVD je postupak premazivanja koji proizvodi funkcionalnu i dekorativnu završnu obradu. Ovaj premaz je vrlo izdržljiv i otporniji na koroziju od pozlaćenog. Mnogi modeli satova koriste nehrđajući čelik ili metalnu narukvicu s kopčom u stilu leptira. Neki modeli satova koriste mrežaste narukvice od nehrđajućeg čelika prekrivene crnom ionskom oplatom.

Kao izvor napajanja, Calvin Klein satovi koriste pouzdane, vrhunske kvarcne mehanizme. Lice sata prekriveno je tvrdim mineralnim kristalom koji će štititi od ogrebotina i lomljenja. Također osigurava vodootpornost na oko 50 metara (5 ATM/bara), ovisno o modelu. Postoji nekoliko modela sa podbrojevima – jedan za sekunde, jedan za minute i jedan za sate. Neki modeli satova Calvin Klein imaju kronograf i funkciju kalendara.

Similar Posts