Limeni krov?

Uloga krovnog pokrova je prvenstveno zaštita objekta od vremenskih utjecaja. Kao što stara izreka kaže da “kapa glavu čuva” tako se i za krov kaže da čuva kuću.

Zato treba birati kvalitetno rješenje jer će o njemu ovisiti vaš komfor i udobnost stanovanja. Sve više investitora odlučuje se za limene krovne pokrove. Razlog njihove popularnosti je zbog porasta mogućnosti koje nude, na primjer, postoji širok izbor stilova, boja i oblika metalnih krovova različite trajnosti, težine i cijene.

Prednosti limenih krovnih pokrova

Jedna od glavnih prednosti je u tome što su vodonepropusni i pružaju kvalitetnu zaštitu od vremenskih neprilika. Na primjer, pokazali su se kao snažna zaštita od vjetra.

Ako na limu nastane udubljenje on će i dalje biti funkcionalan i neće biti potrebe za renoviranjem koje bi vjerojatno bilo potrebno kod pucanja crijepa.

Mnogo su lakši od crijepa čime su olakšani transport i montaža. Zbog male težine je i cijena povoljnija u odnosu na crijep. Rok isporuke je kraći što je također prednost.

Limeni krovni pokrovi jednostavno se čiste i održavaju. Otporni su na požar i pojavu plijesni. Karakterizira ih dugi vijek trajanja i pružat će vam sigurnost duže od klasičnih materijala.

Prilikom montaže mogu se postavljati u jednom komadu od žlijeba do sljemena. Svako krovno rješenje imat će svoje prednosti i mane. Pronađite opciju koja će biti idealna za vaše potrebe i financijske mogućnosti.

Similar Posts